Spirituele Tattoos & Healing

Trance Healing & Tatoeages

Begin 2018 ben ik begonnen met het ontwikkelen van mijn talenten als spriritueel trance healer. Dit gaat inmiddels zo goed dat ik vanaf begin oktober 2018 ook trance healing sessies ga aanbieden in mijn studio.

Wat krijg je dan precies?

Je krijgt een trance healing van ongeveer een uur. We kijken dan eerst naar waar er blokkades zitten en gaan deze transformeren naar het licht. Ook zet ik je energetisch gezien weer in balans in je cosmic blueprint waardoor je daarna absoluut beter in je vel zit. Je krijgt een psychic surgery van je pijnappelklier waardoor deze wordt opgeschoond en we ‘knippen’ datgene weg wat losgelaten mag worden. We sluiten de sessie af met een gezamenlijke meditatie waarin ik middels channeling een tattoo ontwerp voor je doorkrijg. De plaatsing en het ontwerp zelf zijn dus van te voren niet bekend, ik krijg die informatie door via de spirit realm. Als kers op de taart ga ik het ontwerp ook voor je uitwerken, en je hebt daarna uiteraard de keuze om deze tatoeage wel of niet te laten plaatsen.

Wat kost het?

Stuur voor meer info even een mailtje naar mail@lunenoiretattoos.com of neem contact op middels het contactformulier.