Sacred Sourcecodes

Sacred Alchemy Sourcecodes

Sacred Alchemy Sourcecodes

Het is mogelijk om door mij een speciaal voor jou gechanneled ontwerp te laten maken om zo jouw persoonlijke proces te ondersteunen en je te helpen herinneren wie je werkelijk bent. Hiervoor creeer ik eerst een heilige ruimte door de vier windrichtingen aan te roepen en de krachtdieren te vragen alle energetische blokkades op te ruimen die mogelijk nog in de weg staan om deze sacred alchemy sourcecode te ontvangen. Vervolgens verbind ik mij met de bron, mijn spirit guides, mijn hogere zelf en jouw hogere zelf. Ik spreek de intentie uit om jou te helpen in je helingsproces en vraag wat ik voor jou mag tekenen. Hier komt dan eerst een grove schets uit die ik vervolgens ga verfijnen en zo ontstaat jouw persoonlijke alchemy sourcecode.

~Alchemy is de magische kracht om te transformeren. In het geval van de sourcecodes betekent dit het transformeren van de in het lichaam opgeslagen energie die niet meer dienend is naar het licht, en daarvoor in de plaats de nieuwe energie te downloaden en belichamen.

De alchemy sourcecodes zijn in verschillende formaten beschikbaar:

Sacred Glyph (7 x 10 cm)
Dit is een ontwerp voor een kleine tatoeage geschikt voor plaatsing op bijvoorbeeld de pols, onderarm, solar plexus, enkel, achterkant nek, hand, zijkant gezicht (bij oor) of voet. Het is ook mogelijk om deze aan te vragen voor je bedrijf, bijvoorbeeld om een logo van te maken.

Sacred Amulet (10 x 15 cm)
Dit is een ontwerp voor een wat grotere tatoeage geschikt voor plaatsing op bijvoorbeeld de onderarm, bovenarm, tussen schouderbladen, schouder, onderbeen, knie of solar plexus.

Sacred Talisman (15 x 20 cm)
Dit ontwerp is geschikt voor plaatsing op bijvoorbeeld de arm, been, buik of rug.

Sacred Charm (20 x 30 cm)
Dit ontwerp is geschikt voor plaatsing op bijvoorbeeld de bovenarm incl. schouder, been, buik of rug.

Sacred Ornament (30 x 40 cm)
Dit ontwerp is uitsluitend geschikt voor plaatsing op de rug.

Sacred Mandala (verschillende formaten)
Dit ontwerp is beschikbaar in de formaten 15 x 15 cm, 20 x 20 cm, en 30 x 30 cm. Op verzoek kunnen er ook grotere formaten worden gemaakt, bijvoorbeeld voor een speciale drukwerk opdracht wanneer je de mandala wilt laten afdrukken op extra groot formaat. Neem hiervoor even contact op zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Kosten

De Sacred Alchemy Sourcecodes zijn in verschillende uitwerkingen beschikbaar. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om naast het tattoo ontwerp een mooi luxe uitgewerkte printable te ontvangen. Je kunt deze printable dan zelf laten drukken op een door jou gewenst item. Bijvoorbeeld een mooi schilderij, een mok, een badlaken, wanddoek of misschien wel een t-shirt.

Sacred Glyph (7 x 10 cm)
Tattoo design: € 55,-
Tattoo design incl. exclusive printable: € 77,-

Sacred Amulet (10 x 15 cm)
Tattoo design: € 77,-
Tattoo design incl. exclusive printable: € 99,-

Sacred Talisman (15 x 20 cm)
Tattoo design: € 88,-
Tattoo design incl. exclusive printable: € 111,-

Sacred Charm (20 x 30 cm)
Tattoo design: € 111,-
Tattoo design incl. exclusivee printable: € 133,-

Sacred Ornament (30 x 40 cm)
Tattoo design: € 199,-
Tattoo design incl. exclusive printable: € 222,-

Sacred Mandala
Tattoo design:
15 x 15 cm € 77,-
20 x 20 cm € 88,-
30 x 30 cm € 111,-

Tattoo design incl. exclusive printable:
15 x 15 cm € 99,-
20 x 20 cm € 111,-
30 x 30 cm € 133,-

Full package:
Wanneer je er voor kiest om de full package te nemen, dus een tattoo ontwerp, exclusive printable en het laten plaatsen van de tatoeage door mij, dan krijg je het ontwerp van mij. Je betaalt dan alleen de kosten voor de printable (€ 22,-) en de kosten voor de tatoeage. Deze zijn afhankelijk van de tijd die de tattoo ceremonie in beslag neemt.

<<Vraag hier je persoonlijke Sacred Alchemy Tattoo Sourcecode aan>>