Afspraak maken

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je onderstaand contact formulier invullen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Meestal beantwoord ik twee keer per week mijn e-mails dus het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat je reactie krijgt. Bedankt voor je geduld alvast!

Ik focus mij het liefst op tattoos voor mensen die open staan voor het sprituele aspect van tattooeren en die echt het transformatieproces aan willen gaan en de tattoo sessie ook zien als een ceremonie enĀ  ook de kans willen nemen om volledig naar binnen te keren en alles wat het proces naar boven haalt durven aan te kijken. Uiteraard begeleid ik je hier met alle liefde bij. Alles is ok en mag er zijn.

Uiteraard sta ik ook open voor aanvragen voor tattoos die misschien niet zo’n diepgang hebben als wat ik hierboven beschrijf, maar waarbij ik wel de creatieve vrijheid krijg om er echt iets heel tofs van te maken.

Wanneer je iets heel kleins wil laten zetten, zoals een infinity, een unalome of een klein hartje of ander figuurtje of een tekst, kun je beter een aanvraag doen bij een andere tattoostudio. Het aantal uren dat ik kan tattooeren per week is beperkt en het liefst besteed ik deze aan tattoos waar ik veel creativiteit en betekenis in kwijt kan, en waar ik echt heel blij van word.

Voel je een dikke JA om een afspraak te maken? Vul dan onderstaand formulier in en dan zien we elkaar wellicht snel. Ik ben benieuwd naar je idee!

Liefs,
Iris